top of page

Jokelan Närkästyjuhlat

Uusi vuosi ja uudet juhlat! Uudet bändit, uudet systeemit, uudet voimasuhteet ja uudet luonnonlait - uusi minä, uusi sinä, uusi normaali ja UUSI JOKELAN NÄRKÄSTYSJUHLAT!

 

Galakseissa kajahtaa ja kvanttisuhteet värisevät kun Närkkärit palaavat rytinällä vuoteen 2022! Antaudu sinäkin huumaan ja hurmokseen; elämän kiertokulkuun ja vapaapudotukseen ja anna itsellesi lupa nauttia kesästä ja parhaasta seurasta. Festari tarjoaa kävijöilleen turvallisen, syrjinnästä vapaan ja kaikille avoimen ympäristön trippailla kirjavasta bändikattauksesta ja kadottaa itsensä marginaaliin - tai sen ulkopuolelle.

 

Jokelan Närkästysjuhlat on musiikkifestivaali luonnon ja kulttuurin kehdossa. Jokelassa on kutkuttavaa vetovoimaa, joka mahdollisesti johtuu sammakoiden kurnutuksesta tai alueella tehdyistä UFO-havainnoista. Tai kenties täällä on jotain mihin koko universumi tuntee vetoa - ehkä syvällä Tiilitehtaan savessa on jotain unohdettua ja sykkivää! ...ja kenties sitä on nyt tultu hakemaan.

 

Tule mukaan etsimään, kokemaan ja elämään. Se mitä löydät on juuri sinusta kiinni. On suuri ilo ja etuoikeus kutsua teidät KAIKKI juhlimaan loppumatonta kesää Uudenmaan suurimpaan puutarhajuhlaan!

 

Muistathan että festareilla ja lähiympäristössä kesäänsä viettävät myös sammakot, lepakot, rusakot, kauriit, käärmeet, ufot, sekä muut universumin otukset! Kunnioitathan luontoa ja pistät roskat roskikseen. Festivaali on maksuton ja kaikille avoin. Kiitos ja tervetuloa!

Nukarintie 3-5, 05400 JOKELA

HUOM festari järjestetään tänäkin vuonna Jokelan vanhalla tiilitehtaalla. 

Saapuminen

Toivomme että festivaalivieraat saapuvat julkisilla kulkuvälineillä. Jokelaan pääsee helpoiten junalla. Asemalta on n. 100 metrin kävelymatka Närkästysjuhlille. 


Jos saavut omalla autolla, jätä se juna-aseman maksuttomaan parkkiin. Festivaalialueella ei ole pysäköintiä.

No parking at the festival site. There is a free car park at the train station. Please leave your car there. 100m walk to Jokelan Närkästysjuhlat-festival. 

Anniskelu

Närkästysjuhlilla on Jekku ry:n oma anniskelualue, josta saa ostaa olutta, siideriä, lonkeroa, viinejä ja virvokkeita. Omien alkoholijuomien nauttimien festivaalialueella on viranomaisen määräyksestä kielletty. Omat juomat voit jättää kätevästi festivaalin portilla maksuttomaan narikkaan.Bringing your own alcoholic drinks is not allowed according the Finnish law. Sorry! You can leave your backpacks and drinks for the festival gate cloakroom. It's free of charge. 

Ruoka ja oheismyynti

Festivaalialueelta löytyy ruokakojut, jotka palvelevat koko festivaalin ajan.

Perjantai Menu: Penalty Burger

Lauantai Menu: Mr. Beefburgers 

 

Lauantaina Mr. Beefburgers mestoilla klo 12 tekemässä purtavaa campingistä herääville.
 

Myös Tiilitehtaan baari ja kahvilakioski ovat avoinna koko viikonlopun. Kahvilakioskista löytyy kahvia, teetä, makeita ja suolaisia leivonnaisia, karkkia, sipsiä, limuja, vissyä jne. 

Jekun myyntiteltasta löytyy bändimerkkaa, levyjä, Jekku-kasseja, korvatulppia yms. tarpeellista! Käteistä messiin bändimerkkaan! 
 

Cash is king at the band merchandise tent!

Leirintä / Camping

Festivaalialueen välittömästä läheisyydestä löytyy niitetty leirintäalue. Leirintä on maksullinen ja se varataan ennakkoon.

VARAA CAMPING-LIPUT KLIKKAAMALLA TÄSTÄ.

Maksullisuudella haluamme varmistaa että leirintään lasketaan vain siellä oikeasti majoittuvat. Ei ylimääräistä porukkaa pyörimään! 

Leiriytyjien käytössä on vesipiste, vessat ja ulkosuihku(kylmä vesi) 24h vuorokaudessa.

Hiljaisuus alueella klo 02:00. Leiriytymällä sitoudut sääntöihin. 

Tiilitehtaalla päivystää yövahti, jolle voi käydä ilmoittamassa huonosta käytöksestä, metelöinnistä tai häirinnästä! 

Perseilijät poistetaan alueelta ja heille langetetaan porttikielto festareille. No bullshit! 

Muuta

Muistathan että Närkästysniityllä ja sen ympäristössä kesäänsä viettävät myös sammakot, lepakot, rusakot, käärmeet, kauriit sekä muut metsän eläimet. Kunnioitathan luontoa ja pistät roskat roskikseen.

Portilla on maksuton narikka. 

Muista myös nämä:

1. Tule festareille vain 100% terveenä. Jos epäilet vähääkään oloasi, käy ajoissa koronatestissä.

2. Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Pese käsiä usein ja käytä käsidesiä. Vessakontista löytyy vesivessat ja käsienpesu. Festivaalialueella on tarjolla runsaasti käsidesiä.

3. Yski hihaan.


 

Remember:

1. Visit the festival only if you are 100% healthy. Any symptoms of flu or virus is a reason to stay home. Do a corona test in time if necessary!

2. Take care of good hand hygiene. Wash you hands often and use the desinfectant.

3. Coff in your sleeve.

bottom of page